B.V.B.A. Iron Murphy is een strijkdienst die werkt volgens het dienstencheque systeem.

Wij hebben meerdere strijkpunten waar klanten de strijk zelf naartoe kunnen brengen.

Een uur strijk kost één dienstencheque.

Wil je zelf graag van thuis uit werken en een Iron Murphy Strijkpunt openen neem dan zeker contact met ons op.

Solliciteer hier

Hoe werkt het?

Onze strijk(st)ers werken allemaal van thuis. In tegenstelling tot een strijkatelier heeft u bij ons de mogelijkheid om u strijk op meerdere plaatsen binnen te brengen. Kies het strijkpunt dat u het beste uitkomt, het dichtstbijzijnde, of wat best past met uw persoonlijke verplaatsingen op weg naar hobby, werk of familie en vrienden. Stuur een sms naar 0473 30 65 65 met jouw strijkpunt naar keuze en wij brengen u in contact met de desbetreffende strijkster. Kies gerust meerdere strijkpunten, is eens eentje op verlof dan kan u altijd terecht bij een van de collega’s.

Nog vragen neem dan gerust contact op met ons?

Wij werken met een puntensysteem. 1 punt = 1 minuut strijk. 60 punten komt dus overeen met 1 uur werk. 1 uur is dus 1 dienstencheque. Het systeem rond af naar boven en onthoud de restpunten voor uw volgende strijkbeurt. U heeft bv. 130 punten, het systeem zal u 3 dienstencheques aanrekenen maar bij uw volgende strijkbeurt in mindering brengen. U heeft dan bv. 110 punten, het systeem zal u dan maar 1 dienstencheque aanrekenen.

Wij raden ook aan om de zaken die u graag op kapstok wil reeds op kapstok af te geven aan onze medewerkers.

U kan hier ons puntenblad downloaden

Ik wil klant worden
Iron Murphy ook graag in jouw regio?

Hoe dienstencheques bestellen?

De dienstencheques kan je bestellen via de website van Sodexo of bestel hier uw dienstencheques Vul de nodige gegevens in en even later ontvangt u een gebruikersnummer, deze mag u ons laten weten. Dit hebben wij nodig om uw cheques in te geven in het systeem. Lukt het niet neem dan contact op met Sodexo.

BESTEL NU UW DIENSTENCHEQUES
En dan word je 3 X op 15 maanden tijd mama en ga je wat later terug werken. Maar werk, huishouden en kids dat is echt geen simpele combinatie. Bij de buurvrouw zie je regelmatig een bestelwagen aankomen met iron Murphy Strijkdienst. Toch maar eens inlichtingen vragen? Wat gaan de mensen niet denken? Zoveel tijd later kunnen de mensen mij niets meer schelen. Op maandag komen ze mijn wasmand ophalen en woensdagavond krijg ik alles netjes gestreken terug.
Extra tijd voor mijn man en kinderen. Ik zou zoals wij het hier zeggen ‘mijne strijkman’ niet meer kunnen missen 🙂 Bedankt aan heel het team.
Greet, Tom, Ilia, Bo en Finn
“Ik ben al ruim een jaar klant bij de strijkdienst en maak er eerlijkgezegd gebruik van omdat ik helemaal niet graag strijk, wie wel? Dan doe ik graag wat andere dingen met de tijd die ik hier mee uitspaar. Voor wat het kost moet je het niet laten, voor 6,30 euro is als alleenstaande mijn strijk gedaan, daar kan ik er zelf niet voor beginnen als ik alleen al aan mijn elektriciteitsrekening denk. En je kan die dienstencheques aftrekken van je belastingen en ik had niets wat ik kon inbrengen dat is dus nog mooi meegenomen.”
Kim Geysenbergs
Ik wil klant worden