Heb jij interesse om met onze firma samen te werken maar val je net buiten de regio waar wij de strijk ophalen, geen probleem misschien komen we ook straks tot bij u thuis!

Al ruim 5 jaar bouwen wij aan onze firma, wat eerst begon in Sint-Truiden en verder uitgroeide over Groot-Sint-Truiden deinde al snel uit tot in aangrenzende gemeenten als Gingelom en Nieuwerkerken.

Later volgenden Landen, Linter, Zoutleeuw, Geetbets, Heers en Alken. Recent kwamen er Herk-de-StadBorgloon en Tienen bij. Met Hélécine staken we ook reeds de taalgrens over. Zo wordt onze regio telkens wat groter en groter, net een inktvlek die stilaan verder en verder uitloopt. Is er iemand die interesse heeft uit een aangrenzend dorp dan verleggen wij graag onze grenzen. Echter, er zijn soms ook mensen die net wat verder wonen die interesse tonen in onze strijkdienst. Zo is er reeds vraag naar onze diensten vanuit Hasselt, Halen, Wellen,  Hoegaarden, Glabbeek, Hannuit, Waremme en zelfs uit Luik. Woon ook jij net niet in de regio vul dan “ons interesse formulier in” en laat je contactgegevens achter.

Laat het bestaan van deze pagina alvast weten aan mensen uit uw buurt waarvan jij denkt dat ze hier interesse zouden kunnen in hebben. Hoe groter de vraag uit een bepaalde streek, des te groter de kans dat wij straks ook bij u voor de deur staan!

Vul ons interesse formulier hier in!

Dit wilt u ongetwijfeld ook lezen:

Gun jezelf wat vrije tijd

In de meeste moderne gezinnen zijn man en vrouw aan de slag. Na de dagtaak moet er ook nog voor de kinderen gezorgd, gekookt en het huishouden gedaan worden. Een helse taak, zodat er bitter weinig vrije tijd rest. Niet evident en vaak behoorlijk stresserend voor alle gezinsleden.

Lees meer…

Flexibel met je strijk

Grote fans van formele contracten mogen nu hun vinger opsteken. Niemand? Waarom zou je dan een contract aangaan met je strijkdienst, als het perfect zonder kan? Een vlotte samenwerking begint immers met vertrouwen en daar is geen stapel papierwerk voor nodig.

Lees meer…