Gun jezelf wat vrije tijd

In de meeste moderne gezinnen zijn man en vrouw aan de slag. Na de dagtaak moet er ook nog voor de kinderen gezorgd, gekookt en het huishouden gedaan worden. Een helse taak, zodat er bitter weinig vrije tijd rest. Niet evident en vaak behoorlijk stresserend voor alle gezinsleden. Gelukkig zijn er meer en meer bedrijven die hierop inspelen en een deel van de huishoudelijke taken van een gezin overnemen. Met een strijkatelier die je strijk thuis komt oppikken en ten laatste 48 uur later piekfijn weer bij je aflevert zet je alvast de eerste stap richting meer vrije tijd.

Strijkhulp is al lang geen luxe meer

In tijden waarin de maatschappij meer en meer verwacht is een strijkhulp al lang geen extravagante luxe meer. Als deze strijk dan ook nog wordt opgepikt en afgeleverd bespaar je de frustratie van het verkeer ook nog eens. Twee vliegen in één klap. Wist je trouwens dat dit perfect via het systeem van de dienstencheques kan, zo betaal je je niet blauw aan je strijk en recupereer je nog een stuk terug van de staat ook.

Mits een beperkte en vaste meerkost word je strijk opgepikt en ook netjes weer terug afgeleverd.

Als je zelf gaat rijden ben je dikwijls meer kwijt. Let wel op want lang niet elk strijkatelier biedt deze service aan, selecteer dus zorgvuldig de partner waarmee je in zee gaat en informeer je grondig. Ga ook geen langdurige contracten aan, maar kies voor een strijkatelier waar je niet aan gebonden bent en waarmee je de samenwerking op eender welk moment kan stopzetten.

Ben je niet vaak thuis, dan kan je vaak ook het adres van je werk, buren of familie doorgeven. Of zet je strijk gewoon achteraan in het tuinhuis, net zo makkelijk. Strijkateliers die met een afhaalservice werken doen dit meestal wel maar in een beperkte straal rond het atelier. Bespreek dit dus!

Ik wil klant worden

Dit wilt u ongetwijfeld ook lezen:

Strijkatelier zonder contract

Flexibel met je strijk

Grote fans van formele contracten mogen nu hun vinger opsteken. Niemand? Waarom zou je dan een contract aangaan met je strijkdienst, als het perfect zonder kan? Een vlotte samenwerking begint immers met vertrouwen en daar is geen stapel papierwerk voor nodig.

Lees meer…
Regios van strijkatelier Iron Murphy

Interesse om met ons samen te werken maar woon je niet in de regio

Al bijna 5 jaar bouwen wij aan onze firma, wat eerst begon in Sint-Truiden en verder uitgroeide over Groot-Sint-Truiden deinde al snel uit tot in aangrenzende gemeenten.

Lees meer…