Flexibel met je strijk

Grote fans van formele contracten mogen nu hun vinger opsteken. Niemand? Waarom zou je dan een contract aangaan met je strijkdienst, als het perfect zonder kan? Een vlotte samenwerking begint immers met vertrouwen en daar is geen stapel papierwerk voor nodig. Een veranderde gezinssituatie, ziekte, hospitalisatie of een zoon of dochter die terug thuis komen wonen, geen enkele thuissituatie blijft eeuwig gelijk. Daar wil je toch op in kunnen spelen met je strijkdienst, zonder eerst door stapels papier te ploegen? Bij Iron Murphy, een strijkdienst met dienstencheques beseffen ze dit. Ze steken dan ook geen energie in het afsluiten van overbodige contracten. De energie en tijd die ze zo besparen besteden ze aan uw strijk en het oppikken en afleveren daarvan. Daar hebt u als klant veel meer aan!

De strijkdienst op uw maat

Bent u een tijdje inactief, is de strijk er teveel aan tijdens uw zwangerschap of zijn er plots meer bewoners in huis, met de strijkdienst van Iron Murphy zit u altijd goed, ongeacht de omstandigheden. Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks beroep op hun diensten doet, flexibiliteit is er troef. Bovendien pikt Iron Murphy in 83 gemeenten de strijk thuis op en levert deze daar terug af. Als dat geen service is!

Service in vertrouwen

Ook zonder contract of formele verbintenis wordt de strijk binnen de 48 uur bij u opgepikt en netjes terug afgeleverd. Een waarborg van 15 euro is de enige investering die Iron Murphy vraagt. Daarvoor wordt uw strijk in nette boxen van 52 liter vervoerd. Stel je je daar gerust een zeer goed gevulde wasmand bij voor. Nood aan een flexibele strijkservice die inspeelt op uw thuissituatie? Vul hier naast dan snel het formulier in!

Ik wil klant worden!

Dit wilt u ongetwijfeld ook lezen:

Gun jezelf wat vrije tijd

In de meeste moderne gezinnen zijn man en vrouw aan de slag. Na de dagtaak moet er ook nog voor de kinderen gezorgd, gekookt en het huishouden gedaan worden. Een helse taak, zodat er bitter weinig vrije tijd rest. Niet evident en vaak behoorlijk stresserend voor alle gezinsleden.

Lees meer…

Interesse om met ons samen te werken maar woon je niet in de regio

Al bijna 5 jaar bouwen wij aan onze firma, wat eerst begon in Sint-Truiden en verder uitgroeide over Groot-Sint-Truiden deinde al snel uit tot in aangrenzende gemeenten.

Lees meer…