Hoe werkt het?

Na een ervaring van ruim 5 jaar in de strijksector bieden wij nu ook poetshulp aan om uw huishoudelijke taken wat lichter te maken zodat u wat meer vrije tijd hebt voor het gezin en hobby’s. Wij kunnen u een vaste hulp aanbieden voor 6.30 euro (na fiscale aftrek) per uur.
De dag en uren dat u de poetsdienst graag zou willen laten komen kiest u geheel zelf.

Op termijn is het de bedoeling om in de ganse regio waar we nu actief zijn met het ophalen van de strijk, u een poetshulp aan te bieden.
Momenteel spitsen wij ons toe op regio Groot Sint-Truiden, maar woon je buiten deze streek toon dan vooral je interesse zodat wij in de juiste regio’s op zoek kunnen naar professionele hulp.

Ik wil klant worden

B.V.B.A. Iron Murphy is een poetsdienst die werkt volgens het dienstencheque systeem.

Sinds kort hebben wij ook een erkenning als poetsdienst én om boodschappen te doen.
Heeft u interesse om ook hier van gebruik te maken neem dan contact met ons op.
Wil je aan de slag als poetshulp binnen ons bedrijf vul dan hier een sollicitatielijst in

Solliciteer hier

Bestel hier uw dienstencheques

Deze dienstencheques kan je bestellen via onderstaande knop “bestel hier uw dienstencheques“. Vul daar eerst al de nodige gegevens in, na enkele uren ontvang je een mail met je gebruikersnummer en kan je uw dienstencheques bestellen. Wanneer je nu een bestelling plaatst vul je in het vak “gestructureerde mededeling” van uw overschrijving je gebruikersnummer in. Lukt het niet? Ga dan naar je bank en zij brengen het met plezier in orde voor u! Voor meer uitleg kan je ook terecht op de website van Sodexo.

BESTEL NU UW DIENSTENCHEQUES
Ik wil klant worden